پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
تأسیس و توسعه حوزه‌های علمیه خواهران از برکات انقلاب اسلامی است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، تشکیل، ترویج و توسعه حوزه‌های علمیه خواهران را از برکات انقلاب اسلامی دانست و گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، شماری از خواهران به مدارج علمی می‌رسیدند اما تعداد آنها بسیار کم و تشکیلاتی وجود نداشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی نماینده ولی فقیه در منطقه کاشان روز چهارشنبه در خصوص حوزه علمیه خواهران فاطمیه(س) این منطقه، اظهار کرد: حضرت امام خمینی(ره) تأسیس حوزه‌های علمیه خواهران را پایه‌گذاری نمودند و رهبر معظم انقلاب نیز آنها را گسترش و توسعه دادند.

وی افزود: باعث افتخار است که اکنون در کنار حوزه‌های علمیه برادران، خواهران نیز در کشور با علاقه‌مندی به سطوح یک، دو، سه و چهار رسیده‌اند و حتی مدارج اجتهاد را نیز دنبال می‌کنند که انشاءالله هنگامی که امام زمان(عج) ظهور می‌فرمایند بانوان مجتهده نیز زیاد خواهند شد که این حدیث معروف است که در خانه‌ها خانم‌های خانه‌دار، خودشان مجتهده هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی بیان کرد: در منطقه کاشان نیز به همت آیت‌الله نمازی امام جمعه فقید کاشان از سال ۱۳۹۰ حوزه علمیه خواهران فاطمیه(س) تشکیل شد و هم اکنون این منطقه به لطف خداوند متعال دارای ۱۳ حوزه علمیه برادران و پنج حوزه علمیه خواهران است.

وی ابراز کرد: امیدواریم تمامی اساتید، دانش‌پژوهان، طلاب، مربیان و متربیان در پناه حضرت صاحب‌الزمان(ع) باشند.

امام جمعه کاشان با بیان اینکه به لطف خداوند سبحان هم اکنون در مجموع ۱۲۵ نفر در مدارس علمیه منطقه کاشان به تحصیل علوم دینی مشغول هستند، یادآور شد: برخی دانش‌آموختگان این مدارس نیز برای تدریس جذب آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها شده‌اند که جزو برکات است.

وی با قدردانی از مدیر حوزه‌های علمیه خواهران قم و مدیر مدارس علمیه خواهران منطقه کاشان، خاطرنشان کرد: این بزرگواران با هدایت و ارشادات خودشان مسیر را برای علم‌آموزی تسهیل می‌کنند تا خواهران آینده‌ای درخشان داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در منطقه کاشان تاکید کرد: اگر بانوان متدین باشند در آینده مادران جامعه نیز متدین می‌شوند و این مهم نقطه مقابل تمدن غرب است که تلاش می‌کند مادران را به گناه و به تعبیر خودشان به فساد بکشانند.

به گفته وی، حوزه علمیه خواهران دقیقا در مقابل این خواسته تمدن غرب ایستاده و می‌خواهد مادران آینده جامعه، مادرانی صالح و متدین باشند که انشاءالله با تربیت صحیح، جامعه هم به صلاح می‌رسد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha